A debreceni Mercure Hotel a város új büszkeségeként tündököl, miután a még csak szűk 2 éves működése ellenére is hivatalosan is az Accor szállodalánc zászlóshajójává választották. Ez a cím fémjelzi a hotel kiemelkedő minőségét és szolgáltatásait, valamint azt, hogy a világszerte jegyzett több mint 1000 Mercure szálloda közül, – a Mercure Kyoto Station Japán vagy a Mercure Jakarta Gatot Subroto Indonézia mellett – az egyik legkiválóbb szállodaként tartják számon.

A “flagship hotel” cím elnyerése különösen nagy megtiszteltetés a Mercure Hotel Debrecen lelkiismeretes és szakmailag felkészült kollégái mellett a szállodát fejlesztő SZINORG csoport számára is, és jól visszajelzi a nyitás óta végzett kiemelkedő munkát és elkötelezettséget a vendégeik és partnereik iránt.

A Mercure Hotel Debrecen a debreceni szállodaipar zászlóshajójaként továbbra is törekszik arra, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtsa vendégeinek, és tovább erősítse hírnevét, mint a város egyik vezető üzleti szállodája. A cím elnyerése nemcsak a múlt sikereit, hanem a jövőbeni lehetőségeket is jelzi, hogy a Mercure Hotel Debrecen továbbra is a vendégek első számú választása legyen a debreceni tartózkodásuk során.

Forrás: https://szinorg.hu/a-mercure-hotel-debrecen-az-accor-szallodalanc-ekszerdoboza/