A FIABCI Magyar Tagozata idén 25. alkalommal hirdette meg a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot (FIABCI World Prix d’Excellence). Az ünnepélyes eredményhirdetésre és díjátadóra novemberben 22-én, szerdán került sor a Néprajzi Múzeumban.

A díjakra nevezni lehetett minden olyan ingatlanfejlesztést, amely 2017. január 1. után és 2022. december 31. előtt kapta meg a használatbavételi engedélyét. Örömmel tölt el bennünket, hogy idén minden eddiginél több, összesen 9 szálloda nyújtott be pályázatot.

Az MSZÉSZ tagszállodái, akik elnyerték a FIABCI Hungary díjakat 2023-ban:

Szálloda kategória I. helyezés: Déli Klotild Palota átalakítása – Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest.

Vegyes funkciójú épületek kategória I. helyezés: KOZMO Hotel és társasházi lakások (Kozmo Hotel Suites & Spa).

Abszolút kategória II. helyezés: Déli Klotild Palota átalakítása – Matild Palace, a Luxury Collection Hotel.

Az est során az egyes szervezetek is kiosztották különdíjaikat:

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége a Radisson Blu Béke Hotel, Budapest szálloda belsőépítészeti felújítását ismerte el különdíjjal.

A Magyar Ingatlanszövetség különdíjával a Mercure Debrecen**** Superior szállodát tünette ki.

A Lakásvásár Média Csoport a zalakarosi MenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros, tetőszinti SKY POOL medence megvalósítását díjazta.

A bírálat főbb szempontjai az ingatlanfejlesztés koncepciója és eredménye, építészeti színvonala, a kivitelezés minősége, az alkalmazott műszaki megoldások és a megvalósítás időtartama volt. Emellett értékelték az értékesítési- és bérbeadási potenciált, szállodai foglaltságot, valamint az ingatlanfejlesztés társadalmi hasznosságát.

Gratulálunk a díjazottaknak!

Forrás: Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége hivatalos Facebook oldala